CO2 Lasapparaten - Quality Job B.V.

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

CO2 Lasapparaten

CO2 lasapparaten (met gasfles)
Verschillende uitvoeringen: 150 of 230 ampère


Model: een kar op wielen, geschikt voor grote flessen.
Deze machines zijn zeer geschikt voor puntlassen en constructiewerk.
De 230 ampère uitvoering heeft een vol koper gewikkelde trafo met koeling, en  werkt op 400V. Deze machine heeft negen lasstanden zes daarvan ook op 230V met een speciale verloopstekker.
De draad, 0.6/0.8 mm, is traploos of automatisch regelbaar. Het draad transportwieltje is voorzien van een getande groef die voorkomt dat de draad slipt.

Deze machine is voorzien van een slangenpakket waarbij de gasafsluiter in het pistool geplaatst is. Hierdoor is het gas, bij het opstarten van de machine, meteen op het werkstuk. En ook bij het stoppen van de machine, stopt het gas ook gelijk. Het slangenpakket  loopt dus niet eerst leeg, dat betekent dat deze machine zeer zuinig is met gas. Slangenpakket met euro-aansluiting is op deze machine ook mogelijk.

Doordat de draad rol horizontaal geplaatst is zal stof e.d. op de haspel neerslaan en niet op de draad. Hierdoor blijft de draad schoon en zal de draadgeleider dus minder snel vervuilen.

De 150 ampère uitvoering is gelijk aan de 230 ampère alleen gaat deze machine op 220v met stappen van ongeveer 37 ampère.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu